Bent u op zoek naar Financial Know-How?
De kernactiviteit van SP&P Financial Know-How B.V. is het aanbieden van oplossingen voor tijdelijke behoeften aan experts op financieel-organisatorisch gebied. U kunt op ons rekenen in geval van veranderingen, projecten, piekperiodes en kwantitatieve of kwalitatieve onderbezetting van de financiŽle functie.
Voorbeelden van opdrachten zijn:
 
ē   Internationale projecten en begeleiding bij implementatie van een voor de onderneming nieuw
externe verslaggevingsstelsel, zoals IFRS en US-GAAP
ē Fusies en overnames, waaronder desinvesterings- en integratieprojecten
ē Verbetering van de administratieve organisatie en interne controle, al dan niet ingegeven door
bijvoorbeeld de Sarbanes Oxley (SOx) wetgeving
ē Tijdelijke invulling van financiŽle management functies als financieel directeur en controller
ē Verbetering van de planning en control cyclus

In onze visie draagt vooral een goede match tussen opdrachtgever en interim manager bij aan een juiste oplossing voor uw problemen. Deze match vindt plaats na een grondige analyse van het gewenste profiel voor de opdracht, de cultuur van de organisatie en de kwaliteiten en het karakter van de interim manager.

Graag maken wij daarom als SP&P Financial Know-How B.V. eerst kennis met uw organisatie. De inzet van een professional wordt ook altijd voorafgegaan door een individueel kennismakingsgesprek met de interim manager. Omdat wij hechten aan een open en eerlijke communicatie, vertellen wij het u indien wij u geen geschikte kandidaat kunnen aanleveren.

Voor de inzet van financiŽle professionals putten wij uit een beheersbare groep van sterk gekwalificeerde vakmensen. Dit zijn gedreven professionals die met plezier hard werken en staan voor hun opdracht.
Vaak hebben zij een achtergrond als Registeraccountant of Registercontroller. Onze mensen zijn in staat om zich snel in te werken en zorg te dragen voor permanente verankering van de resultaten van de opdracht in uw organisatie. Dit vinden wij belangrijk omdat het tijdelijke karakter een kenmerk is van interim opdrachten.

Onze selectieprocedure is erop gericht om die professionals in te kunnen zetten die beschikken over bewezen kennis en ervaring, die no-nonsense zijn in de aanpak en helder in de communicatie.
SP&P Financial Know-How B.V. blijft natuurlijk in alle gevallen haar verantwoordelijkheid voor het project nemen en schaduwt en evalueert daarom het gehele proces.

GeÔnteresseerd? Laat dan uw gegevens achter. Wij zullen snel contact met u opnemen!

Organisatie:
Contactpersoon:
Functie:
Telefoon:
Mobiel:
E-Mail:
Korte omschrijving van
het probleem of de opdracht:
Overige vragen en/of opmerkingen: